Bericht der Kommission an das Europäische Parlament und an den Rat über die obligatorische Angabe des Ursprungslands oder Herkunftsorts bei Fleisch, das als Zutat verwendet wird (7250/EU XXV.GP)

COM: COM(2013) 755 PUBLIC
17.12.2013
deutsch

EU-V: Berichte u. Beratungsergebnisse

Bericht der Kommission an das Europäische Parlament und an den Rat über die obligatorische Angabe des Ursprungslands oder Herkunftsorts bei Fleisch, das als Zutat verwendet wird

Erstellt am 17.12.2013

Eingelangt am 17.12.2013, Europäische Kommission - Österr. Parlament

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Datum EU-Datenbanknr. Dokument der EU-Vorlage Sprache Einstufung
17.12.2013 7249/EU XXV.GP
englisch PUBLIC

EU-Vorlage Berichte u. Beratungsergebnisse

Report from the Commission to the European Parliament and the Council regarding the mandatory indication of the country of origin or place of provenance for meat used as an ingredient

Eingelangt am 17.12.2013, Europäische Kommission - Österr. Parlament

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Dok.Nr.
Betreff
COM: SWD(2013) 437 Commission Staff Working Document/Origin labelling for meat used as an ingredient: consumers' attitude, feasibility of possible scenarios and impacts/Accompanying the document Report from the Commission to the European Parliament and the Council regarding the mandatory indication of the country of origin or place of provenance for meat used as an ingredient (7251/EU XXV.GP)
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Datum Dok.Nr.
Art Betreff
17.12.2013 COM: SWD(2013) 437 EUB
Commission Staff Working Document/Origin labelling for meat used as an ingredient: consumers' attitude, feasibility of possible scenarios and impacts/Accompanying the document Report from the Commission to the European Parliament and the Council regarding the mandatory indication of the country of origin or place of provenance for meat used as an ingredient (7251/EU XXV.GP)
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Datum Dok.Nr.
Art Betreff
23.12.2013 RAT: 18148/13 EUST
BERICHT DER KOMMISSION AN DAS EUROPÄISCHE PARLAMENT UND AN DEN RAT über die obligatorische Angabe des Ursprungslands oder Herkunftsorts bei Fleisch, das als Zutat verwendet wird (8104/EU XXV.GP)
Dok.Nr.
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