X

Seite '55730/EU XXV.GP' teilen



Copy to Clipboard Facebook Twitter WhatsApp E-Mail
Diese Seite als Lesezeichen hinzufügen

Joint FAO/WHO Food Standards Programme Codex Committee on Fats and Oils/Twenty-forth Session, 9-13 February 2015/Discussion paper on peanut oil fatty acid composition and other quality factors (55730/EU XXV.GP)

  • NON: 418/15 LIMITE
  • 12.02.2015
  • mehrsprachig

Übersicht

EU-Vorlage Berichte u. Beratungsergebnisse

Joint FAO/WHO Food Standards Programme Codex Committee on Fats and Oils/Twenty-forth Session, 9-13 February 2015/Discussion paper on peanut oil fatty acid composition and other quality factors

Erstellt am 12.02.2015

Eingelangt am 12.02.2015, Bundesministerium für Land- und Forstwirtschaft, Umwelt und Wasserwirtschaft

Dokument der EU-Vorlage: NON: 418/15 

Sachgebiete des Rates

Code Sachgebiet
CODEX Codex Alimentarius

Zugeordnete Themen